Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ

Καίτη Κυλάκου : 
Προχωράμε ΜΑΖΙ με δυνάμεις ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ με ιδέες σοσιαλιστικές, δυνάμεις ανιδιοτελείς, ανθρώπους που δεν συμβιβάστηκαν, με ευαισθησία στο περιβάλλον, καθαρούς Κορυδαλλιώτες της «16χρονης Πόλης». Με τη συμμετοχή όλων των βασικών συντελεστών και του κορμού της, σύσσωμου του ιδρυτικού πυρήνα της. Είμαστε πολλοί, είμαστε χιλιάδες, είμαστε δυνατοί όσο ποτέ, ΘΕΛΟΥΜΕ δυνατά όσο ποτέ να τα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ.

Όλη η ομιλία εδώ

και εδώ το ιστολόγιο της 16χρόνης Πόλης
και εδώ οι 16χρόνοι στο ψηφοδέλτιο του Πάμε Αλλιώς



Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ψηφίζουμε γυναίκες



Σε αυτές τις εκλογές, πολλοί έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν γυναίκες.

 Ακόμα και ο Πιτσιρίκος


Στον Κορυδαλλό 

ψηφίζουμε 

για Δήμαρχο την

Καίτη Κυλάκου.

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 2014

Πριν από έξι χρόνια πήραμε την απόφαση να αναλάβουμε δράση.
Στις 22 Σεπτέμβρη 2008 στις Πλειάδες ιδρύσαμε την αυτοργάνωση Πολιτών «16χρονη Πόλη».

Καταθέσαμε την οραματική μας πρόταση.
Απευθυνθήκαμε  στη νέα γενιά, στους επιστήμονες, στους ανθρώπους της εκπαίδευσης, των τεχνών, των γραμμάτων, του αθλητισμού, στις δυνάμεις των κοινωνικών κινημάτων. Απευθυνθήκαμε στο κάθε νοικοκυριό. Σε όλους όσους ονειρεύονται για την πόλη μας.

Το 2010 οι Κορυδαλλιώτες μας τίμησαν με την ψήφο τους αλλά δεν μας εμπιστεύτηκαν να ασκήσουμε διοίκηση.

Το 2014 τα προβλήματα έχουν μεγαλώσει, η οικονομία έχει καταβαραθρωθεί και η κοινωνία ψάχνει τρόπους να αντιδράσει.
Οι παλαιάς κοπής τοπικοί παράγοντες, κουρασμένοι από τα τόσα χρόνια νομής της εξουσίας, εξουθενώνονται σε προσωπικές έριδες, για το ποιος είναι χειρότερος από τον άλλο.
Οι Δημότες όμως, που παλεύουν καθημερινά μέσα στην κρίση, δεν πέφτουν στην παγίδα , θυμούνται την πορεία τους, ξέρουν ότι «μαζί… μας φέρανε μέχρι εδώ».

Σε αυτές τις συνθήκες ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το «Πάμε αλλιώς» και την Καίτη Κυλάκου και ξεκινάμε με νέα ορμή για την ανατροπή, θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τη συμμετοχή όλων στην προσπάθεια να οδηγήσουμε τον Κορυδαλλό στο Μέλλον με ριζοσπαστικές λύσεις για τη νέα γενιά, την τρίτη ηλικία, τον πολιτισμό ,το περιβάλλον και το κυκλοφοριακό.

Είμαι έτοιμος να δουλέψω για να πραγματοποιήσουμε τα οράματα μας, με γνώση, ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια και διάθεση προσφοράς. Είμαι έτοιμος να αντιδράσω στις παλιές καταδικασμένες μικροπολιτικές πρακτικές και να αγωνιστώ για την πόλη μας.

Ζητώ λοιπόν τη στήριξη και την ψήφο σας.

Παναγιώτης Τουρλάκης
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος
Με το Πάμε Αλλιώς